werken-op-een-macbook-air

Windows werkt meestal goed in Boot Camp op een Mac. De batterijduur is lager dan wat je zou ervaren in OS X, het trackpad is niet zo soepel en de toetsenbordindeling is raar. De onderstaande tools kunnen helpen.

Waarschuwing: Power Plan Assistant en Trackpad ++ zijn nuttig en de enige hulpprogramma's in hun soort. Helaas proberen ze junkware te installeren - pas op tijdens het installatieproces. We haten het om Windows-softwaredownloads aan te bevelen, maar soms is het nodig.

Verbeter de levensduur van de batterij met Power Plan Assistant

GERELATEERD: Windows installeren op een Mac met Boot Camp

Power Plan Assistant is een applicatie van derden die een aantal broodnodige hardwarecontroles toevoegt aan Windows op een Mac. U kunt bijvoorbeeld de automatische aanpassing van de toetsenbordverlichting uitschakelen of gewoon de toetsenbordverlichting volledig uitschakelen. Wanneer u op de toetsenbordknop drukt om de helderheid van de toetsenbordverlichting te verhogen, wordt deze automatisch opnieuw ingeschakeld.

U kunt ook hardwareradio's uitschakelen, waaronder Wi-Fi en Bluetooth. U zult waarschijnlijk meestal Wi-Fi willen inschakelen, maar als u het uitschakelt, kunt u de levensduur van de batterij verlengen wanneer u het nodig heeft. Het uitschakelen van Bluetooth is een zeer nuttige functie - Macs hebben hiervoor geen hardwareknop, dus u kunt de Bluetooth-radio normaal gesproken niet uitschakelen om de batterij onderweg te sparen. Als u deze tool niet hebt gebruikt, moet u de hardwareradio's in Apparaatbeheer uitschakelen - en het in- en uitschakelen ervan zou opnieuw opstarten.

Installeer de Power Plan Assistant-toepassing en gebruik de systeemvaktoepassing om deze functies aan te passen. Wanneer u Power Plan Assistant op een 64-bits versie van Windows installeert, biedt het aan om "handtekeninghandhaving door stuurprogramma" uit te schakelen. U moet dit doen om Power Plan Assistant en Trackpad ++ te installeren, waaronder "niet-ondertekende stuurprogramma's". U ontvangt nog steeds een rood waarschuwingsbericht wanneer u probeert een niet-ondertekend stuurprogramma te installeren - u mag dergelijke stuurprogramma's niet installeren, behalve in zeldzame gevallen, zoals deze.

uitschakelen-bluetooth-in-boot-camp-met-power-plan-assistent-voor-mac

Optimaliseer het trackpad met trackpad ++

GERELATEERD: Bescherm uw Windows-pc tegen Junkware: 5 verdedigingslinies

Trackpad ++ is een alternatieve driver voor het trackpad dat is opgenomen in Apple's MacBook Air- en MacBook Pro-laptops. Het standaard trackpad-stuurprogramma van Apple zorgt er alleen voor dat het trackpad niet zo goed werkt in Windows als in Mac OS X. Het onofficiële Trackpad ++ -stuurprogramma zorgt ervoor dat het trackpad zich veel beter gedraagt, de aanwijzersnelheid aanpast en het scrollen met twee vingers verbetert. Het voegt ook twee, drie en vier vingerbewegingen toe, zoals knijpen om te zoomen, de Windows 8-trackpad-bewegingen en meer. U kunt ervoor kiezen om de schuifrichting om te keren, dus als u met twee vingers omhoog op het trackpad beweegt, schuift u naar beneden in Windows, net zoals in Mac OS X.

Dit alles wordt geleverd met een grafische gebruikersinterface om deze voorkeuren aan te passen. Het biedt veel meer opties dan het Barebones Boot Camp-configuratiescherm van Apple. Als u echter alleen de driver installeert, zou uw trackpad beter moeten werken.

Op 64-bits versies van Windows 7, 8 en 8.1 moet je Power Plan Assistant installeren vóór Trackpad ++. Power Plan Assistant schakelt de handtekening van bestuurders uit, zodat u door een waarschuwingsbericht kunt klikken om deze niet-ondertekende bestuurder te installeren.

trackpad-driver-for-windows-in-boot-camp-on-a-mac

Trackpad ++ is gratis, maar verloopt elke week en vereist opnieuw downloaden en opnieuw installeren, tenzij u "doneert" aan de ontwikkelaar om een ​​seriële sleutel te verkrijgen. Het is jammer, maar een paar dollar opgooien op de manier van de ontwikkelaar - of de wekelijkse herinstallatie verdragen - is misschien de prijs waard.

Bevestig uw sneltoetsen met SharpKeys

GERELATEERD: Windows-sneltoetsen opnieuw toewijzen in Boot Camp op een Mac

SharpKeys is een gratis, open-source Windows-programma voor het opnieuw toewijzen van sleutels in Windows. Het kan ervoor zorgen dat uw toetsenbord zich veel natuurlijker gedraagt ​​in Windows. Als u voornamelijk een Windows-gebruiker bent, wilt u de volgorde van de toetsenbordindeling wijzigen van Control / Alt / Windows naar Control / Windows / Alt. Als je voornamelijk een Mac-gebruiker bent, wil je de Command-toets als een Control-toets gebruiken, zodat je bekende Mac OS X-sneltoetsen in Windows kunt blijven gebruiken.

Volg onze gids voor het opnieuw toewijzen van sneltoetsen in Boot Camp voor instructies om uw toetsenbord te laten werken zoals u dat wilt.

remap-sleutels-in-boot-camp-met-scherpe toetsen

Hoewel Apple je toestaat om Windows in Boot Camp te installeren, zijn ze niet erg bezorgd om het overal in de buurt te laten werken, evenals Mac OS X als het gaat om de levensduur van de batterij, de prestaties van het trackpad en andere functies. Het goede nieuws is dat de systeemprestaties onder Boot Camp uitstekend zijn. U kunt de hardware van uw Mac met maximale prestaties in Windows gebruiken zonder op zoek te gaan naar extra hulpprogramma's.

Image Credit: Alejandro Pinto op Flickr