Apple integreert Siri in alles en waarom niet? Het is een favoriet van ons en werkt goed, of het nu op de Apple Watch of de iPhone of iPad is. Als u echter een Apple TV gebruikt, wilt u deze misschien uitschakelen.

Van alle Apple-apparaten met Siri-integratie is de Apple TV wellicht degene waar u zonder kunt en toch optimaal kunt genieten van het apparaat.

Siri uitschakelen op de Apple TV is een heel eenvoudig proces. Bovendien wilt u Siri mogelijk ingeschakeld laten, maar de mogelijkheid uitschakelen om uw locatie te gebruiken. We laten u ook zien hoe u dat kunt uitschakelen.

Siri uitschakelen op Apple TV

Om Siri op uw Apple TV uit te schakelen, opent u eerst de instellingen vanuit het startscherm.

Zodra u de instellingen heeft geopend, klikt u op de "Algemeen" opties.

Blader nu gewoon naar beneden en klik op "Siri" en het zal het uitschakelen.

Zoals we al zeiden, het is heel eenvoudig en als je Siri weer wilt inschakelen, herhaal je het proces.

Siri's locatieservices uitschakelen op Apple TV

Siri kan uw locatie ook gebruiken om u locatiegebaseerde resultaten te tonen, maar als u geen Apple TV wilt, laat staan ​​Siri om toegang te krijgen tot uw locatie, dan kunt u dat ook uitschakelen.

Om dit te doen, opent u opnieuw de Algemene instellingen en klikt u vervolgens op open "Privacy".

Met de eerste optie kunt u locatieservices in- of uitschakelen, wat betekent dat zowel de Apple TV als Siri uw gebruikerservaring op uw locatie kunnen afstemmen.

Als u locatieservices alleen voor Siri wilt uitschakelen, veegt u omlaag naar de Siri-optie en klikt u erop.

Je hebt de keuze om toegang te krijgen tot je locatie terwijl je Siri gebruikt of nooit.

Als je tot slot Siri en je privacy wilt lezen, kun je met de laatste optie in de algemene instellingen de feiten bekijken.

We begrijpen waarom sommige mensen Siri misschien niet op hun Apple TV hoeven te gebruiken, maar we vinden het een behoorlijk coole toevoeging die de gebruikerservaring verbetert.

Bovendien zal het uitschakelen van Locatiediensten meer privacybewuste gebruikers aanspreken, terwijl het inschakelen lokale resultaten oplevert.

Als je dit artikel nuttig vond, of als je opmerkingen of vragen hebt die je zou willen bijdragen, laat dan je feedback achter op ons discussieforum.