00_lead_image_wallpaper

Uw Android-apparaat werd geleverd met een standaardafbeelding die is ingesteld als achtergrond op het startscherm. Als u echter een andere afbeelding als achtergrond wilt, kan dit gemakkelijk worden gewijzigd. Het Android-systeem bevat verschillende afbeeldingen of u kunt een van uw eigen afbeeldingen gebruiken.

Tik ergens op de lege ruimte op uw startscherm en houd vast.

01_lang_aanraken_ op het bureaublad

Er verschijnt een pop-upmenu. Als een deel van het menu verborgen is, klik dan op het menu, houd het vast en sleep het omhoog om de rest van het menu te zien.

02_popup_menu_displays

Als je een van de afbeeldingen wilt gebruiken die bij je Android-apparaat zijn geleverd, raak je 'Achtergronden' aan in het pop-upmenu. Voor dit voorbeeld selecteren we een van onze eigen afbeeldingen om als achtergrond te gebruiken, dus klikken we op "ES File Explorer" (een gratis bestandsbeheerder die beschikbaar is in de Google Play Store) om toegang te krijgen tot het bestand.

OPMERKING: Alle bestandsbeheerders die u hebt geïnstalleerd, worden in deze lijst weergegeven, zodat u ze allemaal kunt gebruiken om een ​​achtergrondafbeeldingsbestand te kiezen. U kunt ook een van uw eigen 'foto's' gebruiken.

03_s_file_explorer selecteren

Navigeer naar waar uw afbeeldingsbestand zich bevindt en klik op de bestandsnaam.

04_selecting_image_file

Uw afbeelding wordt weergegeven met een kader erbovenop. Verplaats de omtrek totdat het deel van de afbeelding dat u wilt gebruiken als achtergrond binnen de omtrek valt. Klik op "Opslaan".

05_cropping_image

Je kunt de achtergrond ook wijzigen met de instellingen. Om toegang te krijgen tot de instellingen, sleept u omlaag vanuit de statusbalk bovenaan het scherm.

06_dragging_down_on_status_bar

Wanneer de meldingsbalk wordt weergegeven, sleept u opnieuw vanaf de bovenkant van de balk om het menu "Snelle instellingen" te openen.

07_dragging_down_again

Tik op de tandwielknop bovenaan het menu 'Snelle instellingen'.

08_aanraken_instellingen

Tik in het gedeelte "Apparaat" op "Beeldscherm".

09_aanraken_display

Tik op het scherm "Weergave" op "Achtergrond".

10_touching_wallpaper

Net als bij het wijzigen van de achtergrond vanaf het bureaublad, kunt u kiezen hoe u uw achtergrondafbeelding wilt selecteren. Raak een optie aan op het scherm "Achtergrond kiezen uit". Nogmaals, we gebruiken "ES File Explorer".

11_s_file_explorer_in_instellingen selecteren

Navigeer opnieuw naar de map met de afbeelding die u als achtergrond wilt gebruiken en raak de bestandsnaam van de afbeelding aan.

12_selecting_image_in_settings

Snijd de afbeelding bij zoals eerder in dit artikel besproken en klik op "Opslaan". De bijgesneden afbeelding is geselecteerd als achtergrond voor uw startscherm.