De World Series 2017 is officieel hier. Als je alle actie wilt zien, zijn hier de verschillende manieren waarop je de serie op je televisie of mobiele apparaat kunt bekijken.

De Los Angeles Dodgers nemen het op tegen de Houston Astros, waarvan de laatste nooit een World Series heeft gewonnen, en de eerste sinds 1988 niet alles heeft gewonnen. Het zou een geweldige matchup moeten zijn, bestaande uit twee teams die allebei een geweldige pitching-staf hebben en een opstelling die de bal buitengewoon goed kan raken.

Wat nog belangrijker is, is dat je de games wilt bekijken, of het nu thuis is op je televisie of onderweg met je mobiele apparaat. Hier zijn enkele manieren waarop u alle actie kunt vastleggen.

Over de lucht

GERELATEERD: Gratis HD-tv-kanalen krijgen (zonder te betalen voor kabel)

Misschien wel de gemakkelijkste en goedkoopste manier om de World Series dit jaar te bekijken, is door deze via de ether te bekijken met een eenvoudige tv-antenne, aangezien alle zeven games worden uitgezonden op FOX, waarbij elke game begint om 20.00 uur ET.

Als u nog geen tv-antenne hebt ingesteld, volg dan onze gids over hoe u aan de slag kunt. Als je al een antenne hebt ingesteld, zorg er dan voor dat je er alles aan doet om de best mogelijke ontvangst te krijgen - of dat nu inhoudt dat je je huidige antenne vervangt door een goede, of gewoon herpositioneert naar een meer optimale locatie.

MLB.TV

GERELATEERD: De goedkoopste manieren om honkbal te streamen (zelfs als je geen kabel hebt)

Als je niet thuis bent en de World Series vanaf een mobiel apparaat moet bekijken, is MLB.TV een optie: je krijgt toegang tot alle World Series-games, maar er is een groot voorbehoud.

Naast het betalen voor een MLB.TV-abonnement ($ 24,99 om de World Series te bekijken als je nog geen abonnement hebt), moet je je ook aanmelden bij een kabelprovider om de games te bekijken. Dit is natuurlijk een enorme teleurstelling, maar gelukkig is dit niet de enige streamingoptie.

FOX Sports Go

Hoewel je nog steeds moet inloggen bij je kabelprovider om te kunnen profiteren van FOX Sports Go, is de service in ieder geval gratis te gebruiken, waardoor het de betere optie is als je de game op je mobiele apparaat wilt streamen. Als je geen kabelabonnement hebt, laat een gulle vriend of familielid je misschien het hunne lenen.

De app is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten, en hoewel ik de gebruikersinterface van MLB.TV verkies, verslaat dit het betalen van het abonnement.